İsrail’de, Türk gazeteci Fulya Öztürk’e tehdit telefonu!

Savaş nedeniyle İsrail’de bulunan gazeteci Fulya Öztürk, İsrail hattı üzerinden aranarak tehdit edildiğini açıkladı. Öztürk, fotoğraflarının telegram hesaplarında paylaşıldığını belirtti.
Son dakika Fulya Öztürk haberleri: İsrail-Filistin savaşı nedeniyle İsrail’de bulunan gazeteci Fulya Öztürk, kullandığı İsrail hattı üzerinden aranarak tehdit edildiğini açıkladı. Öztürk, fotoğraflarının telegram hesaplarında paylaşıldığını belirtti.

‘TELEGRAM SAYFALARINDA DA FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIYORLAR’

Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. ‘Kısık sesli bir adam İsrail’de misin?’ dedi. ‘Kendine dikkat et yine arayacağım’ dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın