Turan Ordusu ve Türk Birliği’ne doğru

Münbiç ve Suriye’de çirkin oyun ve pazarlıklar dönüyor. Öteden beri söylediğimiz gibi ABD dost ülke değildir. Bunu her defasında kaleme aldık. Ve dedik ki kapitalist sömürgeci ABD çakma dost ve çakma müttefiktir. Dedik demesine de dinleyen kim ki?

Türkiye’nin etrafını terör devletleriyle donatmaya çalışan ve kendilerini dünyanın yani yer kürenin sahipleri gibi gören emperyalist güçler, milletler önünde kavgaya tutuşurken, geri planda kirli savaş, işgal, küresel terörist üretme çiftliği, kriz ve kaos pazarlıkları yaptıkları her yönüyle ortaya çıkıyor. Artık hiçbir ayıp uzun süre gizli kalmıyor.

Emperyalistlerin Arap Baharı ile başlattıkları operasyon sözde Müslüman geçinen ülkelerde kan ve göz yaşları arasında büyüyor. Türkiye’de ise, “Bizim Suriye’de ne işimiz var?” diye soru soranlar, ABD’nin 10 bin 175 kilometre, Rusya’nın 3 bin 147 kilometre, YPG’nin dostu Fransa’nın 4 bin 170 kilometre uzaklıktayken, Suriye’de at koştururlarken ne işi oluyorsa bizim de o tarz işlerimiz var demektir. Bu emperyalist sömürgeciler Suriye’nin içişlerine karışırken, toprak bütünlüğünü bozarken kimse “sizin burada ne işiniz var” dememesi ne kadar yanlışsa onlarında burnumuzun dibine kadar girip NATO üyesi bir ülkenin sınırlarını besledikleri teröristlerle tehdit etmesi çok korkunç ve vahim bir tablodur.

Hem ABD’yi, hem Türkiye’yi, hem Arap ligini hem de teröristleri idare etmeye çalışan dünyanın süper gücüne soyunan Putin’ini de anlamak mümkün değildir. “Tavşana kaç tazıya tut” oyununa soyunan Putin, bilmelidir ki izlediği politika çok yanlıştır. Putin, bu çirkin oyunuyla bize “Ayıdan post, gavurdan dost olmaz.” meşhur ata sözümüzü bir kez daha hatırlatıyor. Putin bu ikiyüzlülüğü ile tarihe suçüstü olarak yakalanmıştır.

Gelelim Trump’a! Sabahtan akşama kadar bizi attığı twetlerle tehdit etmekten bıkmayan devletimizi ve milletimizi küçük gören Trump, bu hareketleriyle bizi hiç de şaşırtmamıştır. Biz o kumaşın bozuk bir kumaş olduğunu biliyorduk ama sakalımız yoktu ki ne diyelim. Türkiye bu şımarık ve kendisini bütün dünya ülkelerin üstünde bir ırk olarak gören Trump’a ve ABD’ye dersini önceden vermeliydi. Taviz tavizi doğurur misalinden anlaşılacağı gibi Trump yaptıklarından güçlü bir şekilde karşılık bulamadığı için şımarık çocuk gibi ikide bir sözlü ve yazılı saldırıya geçiyor. Bu saldırıların hukuki ve diplomatik cevapları güçlü bir şekilde verilmedi. Bu da bizi kahrediyor.

Diğer yandan Kralları öldüğünde bayraklarımızı yarıya indirdiğimiz, din kardeşimiz diyerek milli yas ilan ettiğimiz Suudi Arabistan’ın tavır ve tutumunu anlamak hiç mümkün değil. Suriye’yi Arap Birliği’nden tecrit eden ve Esad’ı Rusya’ya teslim eden Arap Birliği’nin sözde abisi Suud Vehabileri, şimdilerde de mazlumların ümidi olan Türkiye’yi kınıyor, Esad’ı bağrına basıyor. Bu karton ve gazoz kapaklarından oluşan Arapları anlamak mümkün değil.

Takke düşüp kel göründüğüne ve Türk’ün Türk’ten başka dostu olmadığını anladığımıza göre Turan Ordusu ve Türk Birliği derhal kurulmalıdır. Bu birliklerin ortak orduları ve ortak para birimleri olmalı, dolar-euro ve diğer para birimlerinden alışveriş tarih olmalıdır. Zaman birlik beraberlik, zaman dayanışma, asır ise Türk asrı olmalıdır. Vakit geçmiş değil. Bizden söylemesi bu kadar düşmana  rağmen başka tezi olan varsa açıklasın.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Lütfen bir yorum yapın

  1. Üstadım; oyun oynanıyor. Oyunun içerisinde yer aldıktan sonra ha piyon olmuşsun ha şah ne fark eder. Önemli olan oyunu oynayan olmak. Çakaldan post Türk’e Türk’ten başka dost olmaz.

Bir yanıt yazın