Ümit Özdağ’ı Nevşin Mengü, ifşa etti: Anlaştılar, troll ordusuyla gündemde kalıyor!

Nevşin Mengü, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nevşin Mengü, Özdağ’ın ciddi bir bot, troll operasyonuyla sürekli sosyal medyada gündemde kaldığını ifşa etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, dün düzenlediği basın toplantısında mülteciler ile ilgili yapılan kirli propagandalarla ilgili “Sosyal medyada her gün ırkçı başlıklar öne çıkıyor. Bunları özellikle bot hesaplarla gerçekleştiriyorlar. 30-40 tane hesap, bazen tek kişi tarafından yönetiliyor. Bunların hepsini Siber Suçlar Daire Başkanlığımız tespit ediyor” dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama da Millet İttifakı’na yakınlığıyla bilinen gazeteci Nevşin Mengü’den geldi.

“İYİ BİR MEDYA AJANSIYLA ANLAŞMIŞLAR”

Irkçı söylemleri ile sosyal medyada her gün gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili konuşan Mengü, “İyi bir medya ajansıyla anlaşmışlar. Ciddi bir bot, troll operasyonuyla sürekli gündemde kalıyor.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın