Kılıçdaroğlu adaylığını resmen ilan etti: Geliyorum ey dünya

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun afişleri İstanbul’da bazı noktalara asıldı. Afişlerde, “İkinci yüzyıla çağrı, Ey dünya… Sana rakip olmaya geliyorum. Başlıyoruz” ifadeleri dikkati çekti.
YSK üyelerine hakaret ettiği davadan yargılanan ve ceza alan İBB Başkanı İmamoğlu’nun Saraçhane’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı konuşma, adaylık yolunda Kılıçdaroğlu’na darbe olarak yorumlandı.

Ancak, iki ismin yaptığı açıklamalar ve verdiği mesajlar altılı masanın adayını değiştirmeye yetmedi. CHP yönetimi ve parti üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakıyor.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun İBB Başkanı olduğunu ve görevine devam etmesi gerektiğini söyledi. Akşener’e de “Partimizin iç işlerine karışma” mesajı verdi.

Son olarak ise dikkati çeken bir gelişme yaşandı. İstanbul’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişleri asıldı. Afişlerde, “İkinci yüzyıla çağrı, Ey dünya… Sana rakip olmaya geliyorum. Başlıyoruz” ifadeleri yer alırken adaylık ilanı anlamına geldiği yorumlarına yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın