Çok ayıp çok! Biden ve Zelensky’nin pozu gündem oldu

24 Şubat’tan sonra ilk yurt dışı ziyaretini ABD’ye yapan Vladimir Zelensky ile Joe Biden arasındaki fotoğraf, uluslararası basında gündem oldu. Kullanıcılar fotoğrafı ti’ye alan yorumlar yaptı.

Rusya-Ukrayna savaşının başlangıcından beri ilk yurt dışı ziyaretini yapan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, temaslarda bulunmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a geldi.Zelensky, üzerinde savaş boyunca giydiği Ukrayna armalı haki renkteki kıyafetle Beyaz Saray’a giriş yaptı.

Ukrayna lideri, Beyaz Saray’da ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden tarafından karşılandı.Sosyal medyada gündem olduKarşılaşma anında ise çekilen bir kare, uluslararası basında gündem oldu.

Fotoğraf ti’ye alındı

Reddit’te paylaşılan fotoğrafta Joe Biden ve Vladimir Zelensky’nin fotoğrafı kullanıcılar tarafından ti’ye alındı.Kullanıcılar espri yaptıKullanıcılar, Zelensky’nin bu fotoğrafın ardından vereceği tepkiyi merak ettiklerini belirten espriler paylaştı.

Eşcinsel evliliği yasalaştırdı

Bu fotoğraf sosyal medyada gündemdeyken akıllara Joe Biden’in geçtiğimiz günlerde imzaladığı bir yasa teklifi geldi.Biden, eşcinsel evlilik hakkının yasal koruma altına alınmasına yönelik yasa tasarısını onaylayarak yürürlüğe koydu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın