Gerçekten her şey çok güzel oldu! İstanbul’da İETT otobüsü yine arıza yaptı

Karacaahmet yakınlarında dumanların yükseldiği İETT otobüsü, şoförü tarafından yolun kenarına alındı. Bir sürücünün kaydettiği görüntülerde otobüste yolcunun bulunmaması faciayı önledi.

İstanbul’da bir İETT otobüsü daha arıza verdi… Karacaahmet yakınlarında seyir halindeyken aniden dumanlar çıkan otobüs, şoförü tarafından yolun kenarına alındı. Bu sırada dumanlar daha da yoğunlaştı.

Ekipler müdahale etti
Durum hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi.  Herhangi bir yaralının olmadığı öğrenilirken, otobüs tamir için götürüldü. Bu anlar bir sürücü tarafından kaydedildi.

İstanbullular için bir ilk değil
Öte yandan İETT otobüsünün arıza vermesi, İstanbullular için bir ilk değil. Daha önce de defalarca kez otobüsler bozuldu, yolda bıraktı.

İmamoğlu ve İBB’ye tepki
Otobüslerden bazılarını yolcular itti, ilerlemesini sağladı, bazıları da yolun ortasında kalakaldı.  İETT otobüslerini kullanan milyonlarca kişi, bu arızalardan dolayı başta başkan Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm İBB’ye tepki gösteriyor.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye’nin “Gök Kubbe”si tamamlanıyor

Türkiye’nin hava savunma sistemi Gök Kubbe hakkında bilgi veren Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, sistemin …

Bir yanıt yazın