Türkiye, İtalyan unsurları ile geçiş eğitimleri icra etti!

Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz’de birlikte çalışabilirlik ve koordinasyonun geliştirilmesi maksadıyla, İtalyan unsurları ile geçiş eğitimleri icra edildiğini duyurdu.
MSB: Doğu Akdeniz’deki tatbikatta geçiş eğitimleri icra edilmiştir. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) dün, Türk ve müttefik ülke deniz kuvvetleri gemileri tarafından Doğu Akdeniz’de birlikte çalışabilirlik ve koordinasyonun geliştirilmesi maksadıyla kısa süreli geçiş eğitimleri icra edileceğini açıklamıştı.  MSB, konuya ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, söz konusu eğitimlerin icra edildiğini duyurdu.
“BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRLİK VE KOORDİNASYON..”
Bakanlıktan yapılan paylaşımda, “TCG GÖKSU ve TCG FATİH fırkateynleri ile İtalyan muhribi ITS DURAND DE LA PENNE tarafından 25 Ağustos 2020 günü, Doğu Akdeniz’de birlikte çalışabilirlik ve koordinasyonun geliştirilmesi maksadıyla geçiş eğitimleri icra edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın