Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin: Emeklinin her derdini çözmek için geliyoruz

TÜED Yüreğir Şubesi Başkanlığına yeniden aday olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin, emeklinin her yönetim tarafından hizmet vaadi ile kandırıldıklarını ve aldatıldıklarını sahipsizliğe terk edildiklerini öne sürerek, “TÜED Yüreğir’de koronavirüsten daha kötü pis kokular yükseliyor. İlgilileri TÜED’deki vurgun ve yolsuzluk iddialarına el koymaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Ülkemizin her zaman ki gibi çok zor günlerden geçtiğini, enflasyon, devalüasyon, kriz derken, şimdilerde de tüm dünyada olduğu gibi çağın vebası olarak adlandırılan pandemi belası ile karşı karşıya kaldığını belirten TÜED Yüreğir Şubesi Başkan adayı Aziz Dağtekin, “Her kriz ve sıkıntının faturası her zamanki gibi emekliye çıkarılıyor. Zaten geçim sıkıntısı içinde kıvranan ve manevi desteğe ihtiyacı olan emeklilerimize derneğimiz pandemi süresi içerisinde sahip çıkamamıştır. Bugün evinde sıcak yemek pişmeyen, alım gücü olmayan binlerce emekli dul ve yetiminiz var. Bunlar gerçek anlamda yardım bekliyor” dedi.

TÜED Yüreğir Şubesi’nden coronavirüsten daha beter pis kokular çıktığını mevcut yönetimin adının yolsuzluklarla anılması bir emekli olarak kendilerini ziyadesi ile rahatsız ettiğini, emeklinin adının odun kömür ve vurgun yolsuzlukları ile anılması utanç verici bir durum olduğunu dile getiren Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin,” Adı sık sık vurgun ve yolsuzlukla anılan TÜED Yüreğir Şubesi başkanlık  yarışında aday enflasyonu yaşanmaktadır. Adaylık yarışında olanları incelediğimizde çoğunda vizyon ve misyon bir kenarda dursun emekliye verecekleri hiçbir projeli hizmetleri de yoktur. Emekli bir yandan hızla artan hayat pahalılığından, diğer taraftan çağın vebası pandemi ile cebelleşirken, ilgisizlikten adeta yıkılmış durumda. Kuruluş gayesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma olan derneğimizin şuan ki yöneticileri dayanışmadan uzak bir tavır sergilemektedirler.

Emeklinin yararına olmayan bina asansöründe yolsuzluk iddiaları, emeklinin cenazesine gitmeyen tatlı ve pirinç iddiaları, yine emeklinin yararına olmayan kendi araçlarını derneğe kiraya vererek rant sağladıkları iddiaları, emeklinin kanını kene gibi emen faizden beter olan odun kömür üzerinden vurgun iddiaları hepimizi yürekten sarsmaktadır. Bu da gösteriyor ki; TÜED Yüreğir Şubesinin şuan ki yönetiminden başkanlık için 3 adayın çıkması mevcut yönetimin başarısızlığının işaretidir. Biz daha öncede söylemiştik, şimdi de tekraren söylüyoruz. TÜED Yüreğir Şubesinin mevcut yönetiminin emekliye verecek hiçbir projesi ve gayreti yoktur.

Emekliye hizmet veremeyeceği her yönüyle ortada olan, yönetiminin varlığını yalan iftira ve karalama üzerine inşa eden vizyon ve misyon sahibi olmayan mevcut yönetim emeklinin hak ve menfaatlerini savunamamıştır. Emekliye hizmet verememiştir. Emekliye Cuma mesajı göndermek derneği yönetmek, hizmet vermek demek değildir. Emekliyi faizciye, tefeciye iten, emekliyi sömürmeyi alışkanlık haline getirenler derneğimizi derhal bırakmalıdırlar.” diye konuştu.

“Emeklinin emekleyen olmaktan kurtulabilmesi için “Bünyesi bir, sesi gür” olmalıdır. Aziz Dağtekin olarak sözüm sözünüzdür. Ekibimizle birlikte göreve geldiğimizde emekliyi yolanlardan, itibarsızlaştıranlardan, emeklinin parası ile vurgun yapanlardan bir bir hesap soracağımız gibi, bünyemizi de sesimizi de bir yapacağız. Emeklinin derlerini çözmek için geliyoruz.” diyen TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin,” Gördüğüm o dur ki, artık namuslular da vurgun yapanlar kadar cesur olmuştur. TÜED Yüreğir Şubesini yalancılardan, iftiracılardan, ziyaret ettikleri her siyasi partilerden görünüp oy devşirenlerden, vurgunculardan kurtarıp hizmetle buluşturacağız inşallah.

Artık güneşin balçıkla sıvanamayacağını bu hadsizlere belletecek olan emeklilerimiz kutlu davasına, bölgeciliği ve hemşericiliği bir kenara bırakıp, kendisine hizmet edebilecek vizyon ve misyon sahibi adayına sahip çıkacağından endişem kalmamıştır. Gittiğimiz her yerde bize sahip çıkan, destekleriyle gelişimizi müjdeleyen tüm emekli abi, abla ve kardeşlerimizi mahcup etmeyeceğimize dair söz vererek adaylığımızı kamuoyu önünde açıklıyor tüm emeklilerimizi saygı ve sevgi ile selamlarken, pandemiden ve eceliyle rahmete kavuşan emeklilerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine de baş sağlığı, hasta olanlarımıza da acil şifalar diliyoruz.” şeklinde konuşu.

Önümüzdeki aylarda yapılması gereken TÜED Yüreğir Şubesi Başkanlığı seçimleri için en kısa süre içerisinde bütün emeklilere kendisine gönül verenlerle birlikte ulaşarak onların sıkıntılarını yeniden güncelleyip, helal oylarını talep edeceklerini belirten Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin, göreve gelmeleri halinde yapacakları hizmetleri şöyle sıraladı:

” Gelişimizle birlikte emeklinin yoğun olduğu her mahalleye birer lokal, işsizimize iş, aşsızımıza aş bulmak, maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimini tamamlayamayan emeklilerimizin yakınlarına burs sağlamak, emeklinin cenaze, düğün, hastalık hizmetlerini yürütecek olan komiteler kurmak, kamu hastanelerinde emekli danışma ve yardım masalarının kurulmasını sağlamak, en az 200 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği lokal ve idari bina sağlamak, emeklinin kan grubu ve adres bilgilerini günlemek, pandemi süresince ihtiyaç sahibi ve gerçek anlamda  yardıma muhtaç olan emeklilerimize yardım etmek dayanışmamızın ana maddesi olacaktır.”

Emekliye hizmete talip olduğu günden beri her türlü iftira ve yalana maruz kaldığını dile getiren Aziz Dağtekin, “Bizi ötekileştirmek isteyen, tarikatçı gösteren, PKK’lı yapanlar, bayrak, vatan, millet ve emekliye hizmet sevdamızdan rahatsız olanlar bizi karalamaya çalışanlar dur durak bilmez hale gelmişlerdir. Biz bunların karalama kampanyalarından rahatsız olmuyoruz. Çünkü; Hz. Mevla’nın da buyurduğu gibi: Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendileri gibi sanır. Ve diyoruz ki; Hayat hayaldir. Asıl gayemiz; insanların duâsını almak ve Allahü tealânın rızasını kazanmaktır. Bu vesileyle bize destek veren ve aday olmamıza öncülük eden tüm eş ve dostlarımıza ekibimizle birlikte şükranlarımızı sunuyor, kopya çekilmesin diye daha bir çok projemizle emekliyi hizmette boğacağımıza dair söz veriyoruz.” dedi..

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Lütfen bir yorum yapın

  1. TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin,” Gördüğüm o dur ki, sesi ve bünyesi bir olmayan emekli kandırılmaya ve aldatılmaya elverişlidir. Emeklinin emekleyen olmaktan ve kandırılmaktan kurtulabilmesi için Bünyesi bir, sesi gür olmalıdır.” dedi.

Bir yanıt yazın