Risk devam ediyor! Bakan Koca’dan 5 il için bir uyarı daha geldi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya, Samsun, Trabzon, Antalya ve Ordu valileri ve il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı. Bakan Koca ‘risk devam ediyor’ diyerek ikazlarda bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Samsun, Antalya, ve Ordu’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili yüksek riskin sürdüğünü, Konya ve Trabzon’da ise vaka artışının kısmen kontrol altında olduğunu bildirdi.

BAKAN KOCA: YÜKSEK RİSK DEVAM EDİYOR
Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Koca, ”Yüksek vaka sayılarının devam ettiği KONYA, SAMSUN, ANTALYA, TRABZON, ORDU Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla görüşmeye devam etmekteyiz. Bu iller yakın takibimiz altında. Test kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizi artırdık.


SAMSUN, ANTALYA ve ORDU’DA yüksek risk devam ediyor. KONYA ve TRABZON’DA artış kısmen kontrol altında. Sağlık elemanlarımız elinden geleni yapıyor. Kamu ve özel kurumlarımızla beraber bütün hemşerilerimizin duyarlılığı gücümüzü artırıyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir yanıt yazın