Ölü sayısı 15’ni aştı! İtalya’da bilanço ağırlaşıyor!

İtalya’da koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 15 bin 362’ye yükseldi. Son 24 saatte 681 kişi yaşamını yitirdi.
Koronavirüsten en fazla etkilenen ülke olan İtalya’da ölenlerin sayısı 681 kişi daha artarak 15 bini geçti ve 15 bin 362 oldu.
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs İtalya’ya sıçradıktan sonra adeta bu ülkeyi esir aldı. Ülkede ölenlerin sayısı artarken salgının önüne ise geçilemiyor.
ÖLÜ SAYISI 15 BİNİ GEÇTİ
İtalya’da son 24 saatte 681 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 15 bin 362 oldu. Ülkede son bir günde 4 bin 805 vaka daha kayıtlara geçerken toplam vaka sayısı 124 bin 632 oldu.
CONTE’NİN YAKIN KORUMASI HAYATINI KAYBETTİ
İtalyan basınına yansıyan bilgilere göre, Başbakan Conte’nin yakın korumalığını yapan ve geçen ay ortasında Kovid-19 teşhisi konulan 52 yaşındaki Giorgio Guastamacchia, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
İki çocuk babası olan koruma memurunun tedavisi için görevden ayrılmadan önce Başbakan Conte ile yakın teması bulunmadığı ve Başbakan’ın seyahatlerine eşlik etmediği bilgisi paylaşıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın