Bakan Selçuk: Okulların açılması için en güvenli zamanı bekliyoruz

Bakan Ziya Selçuk, okulların açılacağı tarihin ve uygulama şeklinin, bilimsel veriler doğrultusunda belirleneceğini duyurdu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından, okulların açılma tarihine yönelik paylaşımda bulundu.
“HER TARİH İÇİN HAZIRLIĞIMIZ TAMAM”
“Milli Eğitim Bakanı olarak kamuoyundan ricam, okulların açılmasına bir takvim olarak bakılmamasıdır.” ifadesini kullanan Selçuk, şu ifadelere yer verdi:
“Okulların açılması demek, 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmenin evlerinden dışarı çıkması, sonra her birinin yeniden ailesiyle buluşması demek. Bu bir toplum sağlığı meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek ön koşuldur. Her tarih için hazırlığımız tamam.
“EN GÜVENLİ ZAMANI BEKLİYORUZ”
Okullar ne zaman açılacak sorusunun şu an tek cevabı var: Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda, en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulama şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın