Alçaklara kar yağmış!

Alçaklara kar, bu zalimlere de ateş düşmüş. Türk’ün Doğu Akdeniz zaferi bir yerlerine batan alçaklar birleştirmiş. brişelin kafirler birleşin. Yer gök bir araya gelse Türk’ün önlenemez yükselişi devam edecektir. Çünkü bu millet sizler gibi zalimin değil, mazlumun yanındadır.
Dün cihan devleti olan Osmanlı’yı yıkmak için her türlü fitneliği ve şer oyunu oynadınız. Bu gün de bunu oynamayacağınız ve yapmayacağınız alamına gelmez. Biz sizleri çok iyi tanıyoruz. Çünkü ihanet ve satılmışlık sizin genlerinizde damarlarnızda dolaşan o bozuk kanda var. Yani genetik bir olay. Ne kadar çalışsak da çabalasak da sizi düzeltmemiz mümkün değil. Sizlerin, İslam kimliğine saklanmış, kıptiler, yahudiler olduğunuzu bilmeyen yoktur. Kısacası sizler ne Arap ne de Müslüman değilsiniz. Sizler, din-i İslamın sancaktarlığını yapan ve Peygamber efendimizin methiyesine mashar olmuş bir milletin yegane düşmanlarısınız.
Allah sizin gibi kanı bozukları ıslah etsin  ve sizin gibi Türk düşmanlarına fırsat verdirmesin. Siz ki iki cihan güneşi server-i Alem Peygamber efendimizin dinine ve ona mensup olan milletlere hainlik, düşmanlık eden, haçlı ordularına hizmet eden biçare zavallı kuş beyinli kuklalarsınız. Sizde akıl ve din-i İslam’a zerre kadar sevgi olsaydı sizler fakir İslam beldelerine zekatlarınızı verir, emr-u maruf yapardınız. Ama Allah nasip etmeyince onu da yapamıyorsunuz.
ABD, Fransa, İngiltere, İsrail ve diğer gayri Müslim ülkeler sizin gibi kuş beyinlileri haraca bağlamış resmen haracınızı yiyorlar.  Kısacası, Müslümanların  parası ile Müslümanlara zulüm ediyorsunuz. Bununla da yetinmeyip, din-i İslamın,  Türk dünyasının ve bütün mazlumların tek ümidi olan Türkiye’ye karşı şer ittifaklar kurup düşmanlıkta sınır tanımıyorsunuz. Bekleyin kafirler bekleyin! Sizinle de hesaplaşacağımız günler çok yakın. Takıldığınız Haçlı dümenin sonu elbet er geç gelecek! Biz sabırlı bir milletiz. Zaman da mekan da Türk’ten yana.

 

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın