Başkan Erdoğan:31 Mart zaferiyele Özgür Efendi’yi de özgürleştireceğiz

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seçim göndermesi geldi. Erdoğan, “31 Mart seçimlerinde Özgür Efendi’yi de özgürleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

26 ilin açıklandığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Haliç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adayları tek tek açıkladı.

Muhalefete tepki

Adayları açıklamadan önce seçimlere yönelik önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki gösterdi.

Özgür Özel’e gönderme

Son dönemde hassas konular üzerinde seçimler öncesi yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e göndermede bulundu.

“Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan göndermesinde “31 Mart seçimlerinde Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak size bir şey kazandırmaz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yönelik tepkisinde şunları kaydetti:

İpleri emperyalist güçleri elinde olan terör örgütleriyle işleri olanlar varoluşlarının gerektirdiğini yapıyorlar. Asıl bizi üzen Türkiye’nin ana muhalefeti CHP’nin bunlara kuyruk tutuyor olmasıdır.

“Özgür efendi nerede bir demokrasi düşmanı varsa ya selam çakıyor ya da gidip sırtını sıvazlıyor”

Özgür efendinin genel başkanlık macerası daha başlamadan gölgelerin altında bitmeye yüz tuttu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde elde edilen zaferle aynı zamanda Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz.

Ama bunun için öncelikte teröristlere ve destekçilerine sahip çıkmaktan vazgeçmesi gerekiyor. Özgür efendi nerede bir demokrasi düşmanı varsa ya selam çakıyor ya da gidip sırtını sıvazlıyor.

“Biz kendisinin zincirlerinden kurtularak özgürleştirilmesini tercih ederiz”

CHP Genel Başkanlığı koltuğunda hangi şartlarda oturtturulduğunu unutturabileceğini sanıyor. Biz kendisinin zincirlerinden kurtularak özgürleştirilmesini tercih ederiz. Yoksa milletimiz kendisini siyasetin tozlu raflarına kaldıraraj bunu yapacaktır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın