Başkan Erdoğan: Hiç kimsenin tıpış tıpış oy verme zorunluluğu yoktur

Yerel seçimler için laf değil hizmet üreten adaylar belirlediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmenin herhangi bir adaya mecbur bırakılamayacağını belirterek muhalefeti de ‘tıpış tıpış oy verme’ söylemi üzerinden eleştirdi.

26 ilin adayı bugün belli oldu. İstanbul’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Erdoğan, adayların ortak özelliklerini ve parti politikasını özetledi.

“Hiç kimsenin tıpış tıpış oy verme zorunluluğu yoktur”

Laf değil proje üreten adayları belirlediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, muhalefetin seçmeni oy vermeye mecbur bırakılacak şekilde halka aday dayatma politikasını da eleştirdi.

Özellikle CHP ile özdeşleşen ‘tıpış tıpış oy verme’ söylemini hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu:

Nerede yaşarsa yaşasın hiç kimse hizmetsizliğe mahkum değildir.
Hiçbir insanımızın beceriksizlere tıpış tıpış oy vermek mecburiyeti yoktur.

İşte bu anlayışla; kendini değil milletini düşünen, laf değil proje üreten, bahane değil çözüm peşinde koşan, kendi hayatını değil halkın hayatını kolaylaştıran, kibirle değil tevazu ile hareket eden, velhasıl kendi bireysel amaçlarının değil şehrinin ve orada yaşayanların gündemiyle yatıp kalkacak kendini şehrine hizmet etmeye vakfedecek belediye başkan adaylarıyla milletimizin karşısına çıkıyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın