Hatay’da 4,1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Hatay’da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Üzerinde yaşadığımız coğrafya, hemen hemen her gün deprem kuşağında olduğumuzu hatırlatmaya devam ediyor.

Hatay yine sallandı

AFAD’ın verdiği bilgiye göre, saat 21.24’te merkez üssü Hatay’ın Antakya ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Olumsuz bir ihbar yok

9.19 kilometre derinlikte meydana gelen deprem sonrası henüz olumsuz bir ihbar yapılmadı. merkez Üssü Antakya Merkez ilçesi olan depremin çevre il ve ilçelerden de his edildiği bildirildi.

Öte yandan, uzmanlar bu tür artçı depremlerin sürebileceğini belirterek,” Büyük depremler olmayacak denilemez. Halkımızın orta ve ağır hasarlı olan binaların yakınlarında bulunmamaları hayati önem taşımaktadır. Bu net olarak bilinmelidir. Ülkemiz artık bir deprem ülkesidir. Herkesin depreme hazır olmalarını öneririz” dediler.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın