İstanbul’un yeni millet bahçesinde ilk fidan 29 Mayıs’ta dikilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni millet bahçesine ilk fidanın 29 Mayıs günü dikileceğini söyledi.
AK Parti Grup Toplantısı’nda gündeme yönelik değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un fethi için kutlama yapılacağını açıkladı.

Millet bahçesine çevrilmek üzere çalışmaların başlatıldığı Atatürk Havalimanı’ndaki durum tartışmalara neden olmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan kutlamaların burada yapılacağını söyledi.

29 Mayıs’ta Atatürk Havalimanı’na ilk fidanın ekileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da temel atma törenine ve İstanbul’un fethi kutlamalarına davet etti.

“Varsın hizmet diye musluk açmaya devam etsinler”
CHP’ye ‘musluk’ göndermesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sermaye sahiplerinden devletin memuruna kadar herkesi tehdit edip ülkeye yapılan yatırımları engellemenin adı siyaset değil ihanettir. Bunlar sadece dışarda hazırlanan projelerde kendilerine verilen görevi yaparlar. Ülkenin her kazanımına balta vurmayı siyaset sanan bu güruhu zavallılığı ile başbaşa bırakıyoruz.

Dikili tek bir ağaçları, hiçbir hizmetleri olmayanların sadece yıkmakla, nefret dili ile kendilerini göstermelerini devraldıkları faşist mirasa bağlıyoruz. Varsın onlar İstanbul’a hizmet diye musluk açmaya devam etsinler.

“Bay Kemal istersen sen de gel”
29 Mayıs’ı da Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı’nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan topla oraya götür.

Ama biz orada 29 Mayıs İstanbul’un fethini kutlayacağız. O gün ağaç dikeceğiz ve inşallah bahçenin temelini de atacağız.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın