Türk düşmanı Cem Özdemir, yemin ederek bakanlık görevine başladı

Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP’nin kurduğu ‘Trafik Lambası Koalisyonu’ hükümetinin kabinesinde yeni tarım bakanı olarak görev yapacak olan Cem Özdemir, yemin ederek görevine başladı.

Almanya’da Angela Merkel döneminin sona ermesiyle birlikte yeni döneme girildi. Yeni koalisyonu oluşturan Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FPD) hükümeti kuruldu.  SPD Milletvekili Olaf Scholz, Federal Meclis’te başbakan seçildi.

TÜRK DÜŞMANI ÖZDEMİR, BAKANLIK GÖREVİNE BAŞLADI

Scholz’un ardından sıra Türk düşmanlığıyla bilinen Cem Özdemir’e geldi. Özdemir, geçtiğimiz günlerde yeni tarım bakanı olarak seçilmişti.  Her fırsatta Türkiye karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen Özdemir, Federal Meclis’te yemin ederek görevine başladı.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Paşinyan’dan Ermeni halkına çağrı: 1915 travmasını atlatmalıyız

Paşinyan, ‘soykırım’ söylemleri karşısında geleceğe bakmaları gerektiğini vurguladı. Ermenistan basını, Erivan’dan gelen açıklamanın ‘alışılmışın dışında’ …

Bir yanıt yazın