Hollanda ile Irkçı Wilders’in kepazelikleri!

Türk düşmanı ırkçı Wilders, “Erdoğan’la aynı fikirde olan Türkler Türkiye’ye gitsin” paylaşımı yapması sizce bu eylem neyi çağrıştırıyor. Sevelim veya sevmeyelim. Bu çirkinlik ve saygısızlık sadece Ak Partiye değil, 80 milyonluk asil Türk Milletine karşı yapılmıştır.

Bir ülke düşünün hem dost görünecek hem de kin kusacak. İşte o ülke Hollanda. Dost ve özgürlükçü görünen Hollanda’nın önce Dişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçağına iniş izni vermiyor, hemen ardından bayan Bakanımız Kaya’nın konvoyunu iki kez üst üste durdurması hiç yakışık bir davranış değil.

Sahte ve çakma dost Hollanda’nın skandalları gün boyu bitmek bilmedi devam etti. Bir skandal da partisinin adı özgürlükçü olan ancak özgürlük yoksunu,  Özgürlük Partisi Lideri ırkçı Geert Wilders’ten geldi.  Irkçı Geert Wilders attığı twitlerle bu duruma sevindiğini ve Türk düşmanlığını açıkça deklere etti. Böylesi özgürlükçünün özgürlük anlayışının tam ortasına tükürülür. Ben de bu alçak Türk düşmanı Wilders’in özgürlük anlayışının tam ortasına tükürüyor şu soruyu soruyorum: Irkçı Wilders nedir sizin bu kadar kiniz? Nedir sizin bu kadar Türk düşmanlığınız?

Anlaşılıyor ki; sözde demokrasi havarisi geçinen siz ve sizin gibilerin Türk düşmanlığı bitmeyerek, ilelebet süreceğe benziyor. Türk ve Müslüman düşmanı Geert Wilders, twitter hesabınız üzerinden yaptığınız “Erdoğan ile aynı fikirde olan Hollanda’daki Türklere söylüyorum: Türkiye’ye gidin ve asla geri gelmeyin” paylaşımınız ne anlama geliyor açıklar mısınız?

Ey ırkçı Geert Wilders unutma ki; İslam da bizim, Erdoğan da. Bunu anlamadığınız, özgürlük yoksunu olduğunuz her eylem ve söyleminizden belli. Aynen olgunlaşmamış ham kabak gibisin ırkçı Wilders.

Ham kabak diyorum çünkü; ırkçı Wilders anlaşılıyor ki, hiç Osmanlı tokadı yememişsiniz. Eğer yemiş olsaydınız Türk’e kin kusmaz ve “Erdoğan İslam bayrağını taşıyor, Türkiye Müslüman, Avrupa’ya giremezsiniz” diyemezdiniz..

Bu yapılan terbiyesizliğin devlet erkanımız tarafından elbette bir cevabı olacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi ne olacak?

Bu yapılanlar Hollanda’nın yanına kar mı kalacak? Yoksa Türkiye bu hadsizlere hadlerini bildirecek mi? Demokrasi ile idare edilen dünyanın her ülkesinde seçimler olur, rejimler değişebilir, siyasi liderler gider yenisi gelir. Bu durum kimseyi ilgilendirmemeli. Çünkü o mesele o ülkelerin iç meselesidir.

Türkiye’nin iç meselelerine, aile içi tartışmalarına veya tatsızlıklarına Hollanda gibi Türk Düşmanı Haçlı ordusunun izinden gidenlerin maydanoz olmaya hiç hakları yoktur. Bu yapılanlar bir vatansever olarak, gurumu ve ruhumu incitmiştir. Devlet büyüklerimizi bu hadsizlere hadlerini bildirmelerini bekliyor, alınacak olan her yaptırımı şimdiden kalbi olarak destekliyorum..

Çünkü bizim içişlerimize kimsenin müdahale etmesi gerekmez. Kimsenin de haddi değildir. Biz de bir ata sözü vardır “ kol kırılır, yen içinde kalır.” Biz millet olarak her problemimizi bir olup çözeriz. Biz millet olarak biliriz ki terbiye terbiyesizden öğrenilir. Tıpkı Irçı Wilders ve Hollada gibilerinden…

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kripto yapıların hücre uyanmasına dikkat!

Aziz Dağtekin Yazdı Savunma sanayindeki başarımızı, Irak ve Suriye’de yapılması planlanan operasyonları gölgelemek üzere düğmeye …

Bir yanıt yazın