Başın sağolsun El-Aziz!

Bu gün yüreklerimiz yine yandı. Yine bombalarla uyuyup, bombalarla uyandık. Terör baronları dün Van’daydı bu gün de Doğu’nun ve Güneydoğu’nun hatta ülkemizin sigortası  konumunda olan Elazığ’ (El-Aziz) daydı..

İsm-i Azam’da, El-Aziz, Mağlup edilmesi mümkün olmayan, galip olan manası taşımaktadır. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız kılan Asil Türk Milleti bu terör belasının da üstnesinden geleceği muhakkaktır. Ancak Burada ” Her Türk asker doğar” sözü hayat bulmalıdır. Kanunlara ve nizama uygun olarak güvenlik ve kolluk kuvvetlerimize yardımcı olmalıyız. Dahili hainlerin kökünün kazınması için devletimizin ilgili birimlerine  istihbarat desteği sağlamalıyız.. Buna gambazlık denilmez. Bu bilgi paylaşımı gambazlık olarak da algılanmamalı..
İşte 15 Temmuz’da gördük hainlerin eylem planlarını. Yapmak isteyip de yapamadıklarını..
Hep tankların önünde siper olarak bertaraf etmedik mi hainlerin planlarını?
Öyleyse; “Her Türk asker doğar” sözünü hayata geçirelim. Terörizme, emperyalizme, faşizme, her türlü kapitalizme karşı yek vücut olalım…

Biliyorum bu birlik çağrımız bir çok dahili ve harici haini elbetteki rahatsız edecektir. Çünkü oların tek bir hedefi var “böl, parçala, yut.”  Emperyalistlerin bu “böl, parçala, yut.” planlarının hayat bulmaması lazım. FETÖ terör örgütünün elebaşısı sahte hoca kılıklı hainin, “14 Ağustos’u bekleyin” dediği  ve tarih verdiği bu canlı bomba eylemleri olmalıdır…
Anlaşılıyor ki FETÖ, 15 Temmuz’da yapamadıklarını şimdi koltuk değneği olan işbirlikçisi PKK’nın canlı bombalı eylemleriyle ayakta kalmaya çalışmaktadır. Bataklığa ve yanlış yola sapan bu hainler,  bir tek Gakkoş kalsa bile Aziz Türk milletini sindiremeyecekler ve bu cennet vatanımızı bölemeyeceklerdir..

Ancak halkı hedef alan bölücü hainlerin bu planı tutmayınca olayı bireysel suikast planları ile şekillendirmek isteyecekleri bütün vehameti ile ortadadır. Devletimizin ilgili birimlerinin bu yönde ciddi manada tedbir alması, halkımızın da en ufak bir şüphesini devlet birimleriyle paylaşması gerekmektedir.
Yine de Allah var keder yok.

Doğu’nun ve Güneydoğu’nun yılmaz kalesi Gakkoşlar diyarı Elazığ (El-Aziz)  3-5 çapulcunun hain bombası ile sarsılmaz. aksine daha da çelikleşecektir. Emperyalizmin kuklası ve yerli işbirliklçileri, cennet vatanımızı bölmek için oluk oluk akıttıkları müslüman kanında boğulacaklardır..
Emperyalistler ve yerli işbirlikçileri ülkemizde bir yandan canlı bombalarla korku imparatorluğunu inşaa etmeye çalışırlarken, diğer yandan da  milletimizin maneviyatı ile oynadılar. Kah kaos çıkarıp döviz lobisini coşturdular, kah sahte şeyhler icat edip dinden habersiz sahte hocalarla halkı dininden uzaklaştırmaya çalıştılar..
İşte maneviyatı elinden alınmış, dinden uzaklaştırılmış bu caniler aldıkları uyuşturucuların da etkisiyle canavarlaşıp masum insanlarımızın canlarına kıydılar..

Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da şifa niyaz ediyorum. FETÖ ve PKK Türkiye’nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. Milli birlik ve dayanışma ruhu muhakkak surette sağlam ve değişmez esaslara sımsıkı bağlanmalıdır..

Ülkemizin adının bu tür terör olaylarıyla yanyana getirilmesini sağlayanları Allah’a havale ediyor ve son söz olarak diyorum ki;  Ya Rabbim, kardeşlerimizin canına kıyan hainleri “Kahhar” isiminle kahar, şehitlerimize rahman ve rahim isminle muamele eyle.. Amin.. Amin. Amin..

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın