ABD’nin karın ağrısı!

ABD’nin FETÖ/PYD yüzünden Türkiye’nin dik duruşu ile aniden başlayan karın ağrısı dayanılmaz sancıya dönüştü. Yıllarca dünyaya sözde düzen vermek üzere efor sarf eden emperyalist ve sömürgeci ABD, destek verdiği ve son olarak figüran olarak rol verdiği FETÖ/PYD’nin  Türkiye’de oynadığı oyunun senaryosu tutmayınca çaresiz sancılarla kıvranıyor..

FETÖ/PYD terör örgütünün “Türkiye’de darbe girişimi sonrası süreci çok yakından izliyoruz” diyen ABD’li komutan Votel, temasta olduğumuz bazı komutanlar hapiste diyerek ilişkilerini gizlemekten kaçınmıyor. Sizin temasta olduğunuz komutanlar kim bay Votel? Tutmayan planlarınızın aksıyan yönleri olduğu muhakak. O planlarınızı onarmak için bahane mi arıyorsunuz?..

Sizi çok iyi anlıyoruz bay Votel. Mısır’da istediğinizi  elde ettiniz. Beli ki Türkiye’de oynadığınız oyun ters tepti ve hesaplarınız ters yüz olunca çıkış yolları arıyorsunuz. Bunun en güçlü kanıtı olarak da  Joseph Votel olarak Türkiye ve İncirlikle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunuyor ve diyorsunuz ki; “Kısa ve uzun vadede Türkiye ile bundan sonraki askeri işbirliğine dair endişelerimiz var”   Bu açıklamanız çok enteresan ve manidar değil mi  bay Votel?..

Siz hiç aklı selim düşündünüz mü acaba? Diğer bir ifadeyle siz Türkiye’nin endişellerini hiç hesaba kattınız mı veya kaala aldınız mı? Eski bardaklar çanak oldu bay Votel. Sizin masum çocuk rollerinizi asil Türk Milleti yemez ve yutmaz oldu. Yıllardır sahte  müttefik oyunu ile bölgemizde akıtmadık kan bırakmadınız. İsrail’in İngiltere’nin kısacası Haçlı ordusunun çıkarlarına hizmet edecek, küçük menfaatler uğruna karşınızda eğilip bükülecek bir çok figüranlar buldunuz. Bu günden itibaren artık size figüran yok. Uyuyan dev uyandı…

Yine yıllarca bölgemizde kedi-köpek rollerine bürüdüğünüz yerli işbirlikçilerinizle  milyonlarca müslümanın oluk oluk kanını akıttınız. Samimiyetten uzak demeçlerinizle dost görünüp arkadan hep vurdunuz ve vurmaya devam ediyorsunuz. Türkiye’nin toprak bütünlüğünü  birlik ve beraberliğini bozmak için IŞİD diye kurduğunuz en son modern silahlarla donattığınız Haçlı ordusu ile robot gibi yönettiğiniz canlı bombalarla Müslümanları cani göstermeye çalıştınız.

Daha yetmedi mi Müslüman kanı akıtmanız?  Nedir sizin bu hırslarınız? Bırakın dünyayı önce siz kendinize düzen veriniz. Umuyorum ki, Türkiye’deki siyasi yöneticilerimiz de benim gibi düşünür. Avrupa’ya kuruk olmak yerine Asya’ya ve Türk dünyasına baş olur. Dünya’ya ve nizam-ı aleme huzur ve saadet gelir. Tavşana kaç, tazıya tut oyunu son bulur.

…Ve bay Votel , biz biliyor ve görüyoruz  ki, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Hele hele haçlı zihniyetinden batının kokuşmuş  İngiliz entrikalarından, kuzu postuna bürünmüş Hristiyan dünyasından  hayır hiç  yoktur. Onun için diyorum ki, “Ey Türk titre ve kendine dön. Dön ki dünyaya yön veresin. Müslümanlar arasındaki kardeş kavgası senin varlığınla son bulsun.

Ne mutlu Türküm diyene!

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın