Hangisi katliam?

Dünya tezat içinde. Müslümanlığın varlığını hazmedemeyen zavallılar yaklaşan Kurban bayramı için kesilecek kurbanlara “katliam yapılmasın” diye algı operasyonu oluşturmaya başladılar.

Çok enteresandır ki, dünyada olmadık sapıklıklar gösteren gayrimüslimlerin kurtuluş dini olan İslamiyet’i  öcü gibi gösterme ve görme gayretleri içerisinde olmaları kabul edilir cinsten değildir.

Onların yaptıkları her türlü sapıklıklar kabul görürken veya yanlışı doğru gibi gösterme gayreti gösterirlerken, Müslümanların doğrularını yanlış gibi göstermeleri kabul edilir gibi değil.

Düşünün; Sapık Hristiyan dünyası başta İspanyalılar olmak üzere, boğa mızraklayınca spor, Çinliler 500 bin köpek öldürünce festival, Danimarkalılar kürk için  milyonlarca balina öldürünce ticaret, Müslüman Allah rızası için kurban kesince katliam oluyor öylemi?

Lütfen az ötede havlayın da  salyanız İslam alemine  daha fazla bulaşmasın bari. İki cihan güneşi server-i alem Muhammed Aleyhisselam’dan önce siz değil miydiniz kızlarınızı diri diri gömen? Siz değil miydiniz her türlü ahlaksızlığı yapan.

Şimdi insanlığınız mı tuttu. Haydi oradan  haydi..  Haydi.. Cahiliye döneminizi unutmayınız! İnsanlığınız dahil her şeyinizi İslamiyet’in doğuşu ile öğrenmediniz mi?

Önce siz İslamiyet’in ne olduğunu öğrenin ondan sonra mukaddesatımıza dil uzatınız.. Şimdi iyi düşünün hangisi katliam? Kızlarınızı diri diri gömdüğünüz mü, 500 bin köpeği festival için öldürdüğünüz mü, boğaları spor için mızraklamanız mı, kürk için vahşice katlettiğiniz balinalar mı, yoksa  herşeyi yaradan Allah rızası için kesilen kurbanlar mı?

Önce siz bu soruların cevabını verin. Yanlış algı operasyonları oluşturmayın. Ey kokuşmuş haçlı zihniyeti önce Allah-ü tealanın  sonra da tarihin huzrunda aklanın da  öyle  gelin. Olur mu?.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın