Savcı Mehmet Selim Kiraz’dan ne istediniz?

Dün Vatan sevdalıları için kara bir gündü.

Kara gün diyorum çünkü;  dün bir yandan Hukuk Şehidi Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’lilerce rehin alınarak şehit edilmesi ve 80 milyonun acıya gark edilmesi, diğer yandan da  ülkenin elektriklerinin kesilerek imalatın diğer adıyla üretimin durdurulması ve yine ülkenin karanlığa gömülerek 60 milyon dolarlık zarara mahkum edilmesi oldu.

Dün akıl tutulması gibi bir çok karışık şeyler oldu! Başarısız bir darbe girişimi mi? Paralel yapı dedikleri bir örgütün ikazı mı? Sabotaj mı? Yoksa gizli operasyon mu yapıldı? Bu soruların cevabı maalesef dün ülkenin karanlıkta kaldığı gibi karanlıkta kaldı. Dün gerçekten çok kötü şeyler oldu ama içeriğinin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz.

Bildiğimiz tek bir şey var. O da ülkenin kaosa sürüklendiği, ağa babaların birilerine göz dağı vermesidir. Bura da durup, sağlıklı düşünmek lazım. Emperyalist emeller içerisinde olan kan emici vampirlere  yanık bir yürekle seslenmek geliyor içimden.  Cennet vatanı karıştırmak için dahili ve harici emperyalistler şöyle gür bir eda ile; Ey empeyalizmin işbirlikçileri bu ülkeyi bölemeyecek ve kaosa sürükleyemeyeceksiniz. Dün gezi parkı diyerek, sokaklara döküldünüz, ortalığı yakıp yıktınız. Bu gün de hukuk savaşı veren, bir hukuk adamına kıydınız. Yine dün “Berkin Elvan” dediniz durdunuz. Terörist Berkin’i masum ayağına yatırdınız. Sırf ortalığı karıştırmak için “Ekmek almaya giden çocuğun ne suçu var ?” dediniz. Hem de elinde sapan, yüzünde poşu, DHKP-C’ liler serbest kalsın diye halay çektiği videoya rağmen.

Şimdi söyleyin insanlıktan nasibini alamayan zavallılar siz kime hizmet ediyorsunuz?  Bu gün evine gerçekten ekmek götüren, ülkedeki faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına ışık olan masum Mehmet Selim Kiraz Savcımızdan ne istediniz?  Onun suçu neydi ? Masum dediğiniz Berkin Elvan’ın faillerini ortaya  çıkarmak için verdiği mücadele mi, yoksa adil bir hukuk adamı olması mı ?  Ölümsüz dediğiniz  Berkin Elvan sizin teröristiniz olsun,  savcı Mehmet Selim Kiraz bizim hukuk şehidimiz.

Bu vesileyle Büyük Türk Milleti’nin ve hukuk camiasının başı sağ olsun diyor, Hukuk şehidinin kederli ailesine Sabrı Cemil niyaz ediyorum.

Allah Bu ülkeyi bölmek isteyen emperyalist güçlere fırsat vermesin. Hain emelleri olanları da ıslah eylesin.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın