“Daha son dumanımızı sıkmadık, akıllı ol coronavirüs (koronavirüs)”

Yazın güneşe kurşun sıkan Adanalılar bu kez, ateşli silahlar suçu işlememek için koronavirüse duman sıkarak,” Daha son kozumuzu  kullanmadık ve dumanımızı sıkmadık akıllı  ol corona virüs” diyerek çağrıda bulundular.

Çin’den dünyaya yayılan ve birçok ülkede binleri aşan ölümlere yol açan korona virüs yüzünden bunalıma giren vatandaşlar hastalığı tiye alıyor. Yazın sıcaktan bunalan Adanalıların güneşe kurşun sıkmasından Türkiye hatta dünya gündemine oturmuştu. Aynı suça muhatap olmak istemeyen Adanalılar bu kez dünya insanlığını etkisi altına alan corona virüse duman sıkarak akıllı olması mesajını verdiler.

Öte yandan salgın hastalık ve sağlık önerileri yüzünden “Psikolojimiz bozuldu. Canana Karatay ekmek yemeyin, Müge Anlı kaybolmayın bulurum, depremciler  evlere girmeyin, virüsçüler de  evden çıkmayın diyor. Valla şaştık kaldık. “diyerek çaresizliklerini dile getirdiler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın