Yunan bildiğiniz gibi! Yine sözünde durmayınca Türkiye sondaja başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz’de sondaj çalışmalarının yeniden başlatıldığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan sözünde durmadı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldı.  Erdoğan, namazın ardından kameralar karşısına geçerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
“DOĞU AKDENİZ’DE YENİDEN….”
Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmalarının Almanya’nın aracılığıyla Yunanistan ile görüşmeler yapılması için bir süre durduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yunanistan verilen sözleri yerine getirmedi. Doğu Akdeniz’de sondaj çalışmalarına yeniden başladık. Sözlerinde durmuyorlar.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları; “Öncelikle Beyrut patlaması, failleri kimdir, henüz bu belirlenmiş değil. Şu anda konuyla ilgili başta Lübnan Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmelerde henüz kimdir, hangi kuruluştur, buna benzer alınmış bir bilgi yok.
Kardeş Lübnan’ın bize vereceği bilgileri takip ediyoruz. Bu çok ama çok büyük bir felaket.
Bu konuyla ilgili söylenenleri biliyorsunuz; nitrat kaynaklı olduğu söyleniyor, füze olduğu söyleniyor.
Net olarak bilgilendirme yapıldı diyemeyiz. İşi bizler de takip ediyoruz. Kardeş Lübnan’ı yalnız bırakamayız. Felaketin boyutu çok çok büyük.
YUNANİSTAN İLE MISIR’IN ANLAŞMASI
Yunanistan ile Mısır arasındaki anlaşmanın hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Bir defa, buralara baktığımız zaman, özellikle Yunanistan’ın Libya ile ilgili olarak buradaki kıyıdaş olma konusunda bir alakası var mı? Ne işi var orada? Biz Libya ile böyle bir anlaşma yaptıktan sonra, bunların hepsi bu işin üzerine atladılar. Biz şu anda Libya ile yaptığımız anlaşmayı kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.
Doğu Akdeniz’de sondaj çalışmalarına yeniden başladık. Sözlerinde durmuyorlar. Dünyada şu an ekonomik gelişmeleri gözden geçirecek olursanız, her yere baktığınız zaman ekonomide koronavirüsten sonra ciddi zigzagların olduğunu görürsünüz.  İçerideki düşmanları zaten söylemek istemiyorum.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın