Şer odaklarına karşı 3 koldan gövde gösterisi!

Türkiye’nin Azerbaycan ile ortak gerçekleştirdiği askeri tatbikatlar devam ediyor. Son gerçekleştirilen tatbikatta ise birimlerin, modern silahlar ile temsili düşman saldırısını püskürttüğü duyuruldu.
Türkiye, tüm saf dışı bırakılma çabalarına rağmen Doğu Akdeniz’de ve Kafkaslar’da karşısında duran ülkelere karşı gövde gösterisi yapıyor. Türkiye, Doğu Akdeniz’deki yetki alanlarında sismik araştırma faaliyetlerini yürüten Oruç Reis Gemisi’ne karşı gelen Yunan yönetimine gerekli cevapları verirken, bir yandan da Kafkaslar’da kendini gösteriyor.
AZERBAYCAN’DA TATBİKAT 
Azerbaycan’da ortak askeri tatbikatlar ile Ermenistan’ı ürküten iki ülke, askeri ve savunma gücünü göstererek, başlattığı tatbikatlara devam ediyor.
ZOR ARAZİ ŞARTLARINDA GÖREV İCRASI
Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, tatbikat kapsamında kara unsurlarının zor arazi şartlarında farkı görevler icra ettiği bildirildi.
TEMSİLİ DÜŞMAN SALDIRISI PÜSKÜRTÜLDÜ
Açıklamada, birimlerin, modern silahlar kullanarak temsili düşman saldırısını geri püskürttüğü kaydedildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir yanıt yazın