“Sen öğretmen misin birader?”

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla katıldığı etkinlikte bacak bacak üstüne atan bir öğretmene, “Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim” sözleriyle tepki gösterdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü için Konya’da düzenlenen törene Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak damga vurdu. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Cüneyit Orhan Toprak, kendisini ayak ayak üstüne atarak dinleyen öğretmene tepki gösterdi.

Kürsüde öğretmeni işaret eden vali, “Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim ya… Allah Allah! Yani böyle güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz, ayağını dikip de valinin karşısında oturmak değil… Allah’ım yarabbim ya. Bu kadar eğitim ordusunu geliyorsun, burada rencide ediyorsun. Beni değil, arkadaşlarını rencide ediyorsun. Bana göre hava hoş. Biz hâlâ ilkokul öğretmenimizin bize söylediği düstur edindiğimiz hareketle hayatımızı devam ettiriyoruz. Öyle öğretmenler görmek istiyoruz. Yalan mı arkadaşlar, yalansa yalan deyin ya” dedi.

Vali Toprak, bu sözleri üzerine alkışlanırken kürsüden seslendiği öğretmenin de konuşmayı dinlediği görüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın