MHP Lideri Devlet Bahçeli, neye neden karşı?

Karar yazarları Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu KARAR TV canlı yayınında kabine revizyonuna şerh koyan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yeni Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemindeki rolünü ve AYM’nin FETÖ’den beraat eden iki eski savcı ile ilgili hak ihlali kararını masaya yatırdı.
Her salı ve perşembe saat 15.00’te KARAR TV ekranlarında gündemdeki başlıkları yorumlayan Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin çıkışları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanları ile toplantısını, AYM’nin iki eski savcının FETÖ’den beraat ettiği dava ile ilgili kararını değerlendirdiler. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin neye neden karşı olduğunu masaya yatıran iki duayen yazarın yorumlu videolu haberimizde iyi seyirler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın