İnce: CHP’yi düzeltemezsek partiyi kuracağız

CHP içinde yaşanan görüş ayrılıkları sonrasında “Memleket Hareketi” adı altında farklı illeri ziyaret eden Muharrem İnce katıldığı canlı yayında “CHP’yi düzeltebilirsek düzelteceğiz. Düzeltemezsek partiyi tabii ki kuracağız” dedi.

İnce ayrıca CHP’nin sokağı dinlemediğini ve sadece sahil kesimlerinde gezdiğini belirtti. CHP içerisinde yaşanan çatlaklar sonrasında “Memleket Hareketi” adıyla Türkiye’nin farklı illerini ziyaret eden Muharrem İnce, Haber Global’de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’Yİ DÜZELTEMEZSEK PARTİ KURACAĞIM

Parti hazırlıkları yaptığı iddia edilen Muharrem İnce “CHP’yi düzeltebilirsek düzelteceğiz. Düzeltemezsek partiyi tabii ki kuracağız” ifadelerini kullandı. Sokakları gezdiğini belirten İnce 47 ili ziyaret ettiğini belirtirken, pandemi döneminde bu ziyaretlerin zorlaştığını da belirtti.

CHP HEP DENİZ KENARLARINI GEZİYOR

CHP’nin ülkenin doğu kısmında bulunmamasını eleştiren İnce “Biz sokağı dinliyoruz. CHP yönetimi de 2 sene sonra çıktı ve şöyle bir gezdiler. Ama hep deniz kenarlarında gezdiler. CHP’ye ait olan yerlerde gezdiler. Ağrı’ya gitmediler.” ifadelerini kullandı.

İHRAÇ EDİLME KAYGIM YOK

İnce partiden ihraç edilip edilmeme konusunda bir kaygısının olmadığını ve bu konuda kişisel bir hırsının olmadığını da belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın