İmar Komisyonunda kirli ittifak iddiası!

Şeffaflık ilkesiyle halkın büyük desteğini alarak yönetimde el değiştiren Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunda pis kokular çıktığı iddia ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar komisyonunda görev alan meclis üyelerinin keyfiyetine göre dosyaların teknik ve fiziki durumlarının görüşülmesi konusunun öne veya sona bırakıldığı iddia ediliyor.

Bu dayanışmanın diğer toplumsal dayanışmada veya oy kullanmadaki parti fanatizmini geride bıraktığı, rant paylaşımının bütün siyasi ayrıcalıkları ortadan kaldırıldığı iddia ediliyor. Bazı meclis üyelerinin ki ismi şuan bizde saklı, düzenlemelere konu olan arsa sahiplerini ziyareti ve uygunsuz talepleri detaylarıyla iddia edilmektedir. Haber merkezimizi arayarak, rant ittifakının kırılması konusundan destek isteyen haber kaynaklarımızın taleplerini araştırmaya aldığımızı, elde ettiğimiz belge ve bilgilerin doğruluklarının onaylanası durumunda kamuoyu ile paylaşacağımızı belirtiyoruz.

Konun Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bilgisi dışında geliştiğini öne süren haber kaynaklarımız yaptıkları çağrıda,” Dürüstlüğüne inandığımız Sayın Başkanımız yüzünüzü İmar Komisyonunda dönen dolaplara çevirmenizi ve orada öne alınan veya geriye atılan dosyalara el koymanızı bekliyoruz. Bu komisyonda parti ayırımı olmaksızın yapılan ittifakı deşifre etmenizi ve kamuoyu ile paylaşmanızı arzuluyoruz” dediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın