Gaziantep’te cani koca dehşeti!

Gaziantep’te bir kadın, eşi olduğu tahmin edilen erkek tarafından sokak ortasında çocuğunun gözleri önünde tekme- tokat dövüldü. Sokaktaki dehşet anbean kameralara yansırken, polis acımasız şiddet görüntüleri ile ilgili çalışma başlattı. Şiddetin kamuoyunda duyurulmasının ardından şüpheli gözaltına alındı.
Gaziantep’te bir kadın, eşi olduğu tahmin edilen erkek tarafından sokak ortasında darp edildi.
8 Şubat Mahallesi’nde çekilen ancak zamanı bilinmeyen saldırıda, 35-30 yaşlarındaki bir kadın kaldırımda oturduğu sırada eşi olduğu tahmin edilen bir erkeğin saldırısına uğradı.
Yoldan geçenlerin tepkisiz kaldığı, bir vatandaşın ise cep telefonu kamerasıyla görüntülediği saldırı sırasından ikilinin yanına küçük bir kız çocuğu geliyor.
“GAZİANTEP’TEN BAKALIM NASIL ÇIKACAKSIN…”
Öfkeli erkek, küçük kızın yanında kadını tekme- tokat dövüp “Gaziantep’ten bakalım nasıl çıkacaksın?” diye bağırıyor.
Saldırgan erkek, daha sonra küçük kızı elinden tutarak götürmek istiyor. Dayak yiyen kadın ise kaldırımdan yürümeye başlıyor. Bu sırada küçük kız, erkeğin elini bırakıp ağlayarak annesi olduğu düşünülen kadının peşinden koşuyor.
Bir süre çocuğun arkasından ‘Elif gel’ diye bağırarak koşan ancak başarılı olamayan erkek geri dönüyor. Kadın ve kız çocuğu birlikte yürüyerek uzaklaşıyor.
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis çalışma başlattı. Dehşet anları sosyal medyadan da büyük tepki aldı.
ŞİDDET UYGULAYAN KOCA GÖZALTINA ALINDI
Gaziantep’te eşine sokakta şiddet uyguladığı tespit edilen koca gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, basında yer alan kadına şiddet görüntüsüne ilişkin araştırma gerçekleştirildiği belirtildi.
Araştırmada olayın 15 Kasım’da Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi’nde meydana geldiğinin anlaşıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Mağdur kadının eşi tarafından şiddete maruz kaldığı ve olayla ilgili ilimizde herhangi bir kolluk birimine veya adli mercilere müracaatta bulunulmadığı tespit edilmiştir. Olay sonrasında mağdurun İstanbul’a gittiğinin tespit edilmesi üzerine mağdur kadın ve İstanbul ilinde bulunan polis merkezi ile irtibat kurulmuş, görevlilerimizce de olayı gerçekleştiren eş yakalanarak hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır.”
İSTANBUL’DA ŞİKAYETÇİ OLDU
Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada da eşi E.Ç. (32) tarafından şiddete maruz bırakılan mağdur B.Ç’nin (24) olayın ardından İstanbul’daki ailesinin yanına gittiği bildirildi.
İrtibat kurulan mağdur kadının bu kentte polis merkezine giderek şikayetçi olduğu ifade edilen açıklamada, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldığı duyuruldu.
Bu arada, gözaltına alınan şüpheli E.Ç. de işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheli adliyeye girişi sırasında gazetecilerin soruları üzerine çok pişman olduğunu ve özür dilediğini söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın