Erdoğan: Milli iradeyi sonuna kadar savunacağız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı’nda geleneksel olarak düzenlenen Beyoğlu İftarı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı’nda geleneksel olarak düzenlenen Beyoğlu İftarı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.
Başkan Erdoğan’ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:
İstanbul halkı 23 Haziran’da gereken cevabı verecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin palamentosunda kazanı kaynatıp darbeye çağrı yapanlar kimlerdir. Dağdan talimatlar geliyor. Sandıklarda oyları çalanlarla benim milletimin bir olacağına ben zerre kadar inanmıyorum. YSK bunları belirlemiş ve iptale gidip 23 Haziran’ı da seçim tarihi olarak belirlemiş.
Dün Belçika’nın bir şehrinde seçimlerin yenilenmesine karar verildi, bakalım orada da itibar suikastine maruz bırakılan olacak mı? Milli iradeyi sonuna kadar savunacağız. Demokrasi nasipsizleri ne derse desin milletin iradenin milletin sandığın yanında yer almalarını sürdüreceğiz. Stadların tirübünlerine pankartlar asıyorlar FETO’nun uşağı durumunda olanların sloganlarını pankartlara asıyorlar.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın