[rank_math_breadcrumb]

Düzce’de 4.3 büyüklüğünde deprem

Düzce’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçülürken, çevre illerde de hissedildi.

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydanan gelen 5.9’luk depremin üzerinden 4 gün geçerken, sabah saatlerinde bir artçı sarsıntı daha yaşandı.

4.3 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Düzce Merkez’de 4.3 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi.

Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçülürken, çevre illerde de hissedildi.  Depremde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Çilimli ilçesine bağlı Döngelli köyü, büyüklüğünü ise 4.6 olarak açıkladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump: İran Hürmüz Boğazı’nda ABD Helikopterini Düşürdü, Karşılık Vereceğiz

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile devam eden ateşkes sürecine rağmen bölgede tansiyonu yükselten yeni …

Bir yanıt yazın