Durmak yok, Doğu Akdeniz’de eğitime devam!

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri unsurlarının Doğu Akdeniz’de eğitim görevi icra ettiklerini duyurdu.
Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de uluslararası hukuka uygun olarak enerji rezervlerini bulmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara TSK’nın faaliyetleri de eklendi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgede gerçekleştirdiği son tatbikatın ardından, Hava Kuvvetleri de eğitim uçuşlarını bu bölgede yapıyor.
DOĞU AKDENİZ’DE EĞİTİM UÇUŞLARI
Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Hava kuvvetleri unsurlarımız tarafından 23 Temmuz 2020 tarihinde Doğu Akdeniz’de eğitim görevi icra edilmiştir” denildi.
Hava Kuvvetleri’nden Doğu Akdeniz’de eğitim uçuşunun dosta güven düşmana korku salarken, Mısır, Fransa, Yunan ve Kıbrıs Rum kesimi adeta kuduruyor ama ellerinden bir şey gelmiyor.Türk ordusu var olsun, düşmanlarımız kahır olsun.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın