Dünya’ya Arap Baharı eken ABD, şimdilerde ülkesinde kaos biçiyor!

Austin şehir merkezinde dün gece polis protestocuları silahla vurarak yaraladı. Amerkia’daki eylemlere polis ateş açarak müdahale ediyor.
ABD’nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren siyahi Amerikalı George Floyd için düzenlenen protestolar Amerika genelinde devam ediyor.
ORDU GÖREVE ÇAĞIRILDI
Amerika’da protestolar sonucu olağanüstü hal ilan edildi. Ulusal Muhafızlar ayaklanmanın bastırılması için göreve çağırıldı.
PROTESTOCULARA ATEŞ AÇILDI
Protestocuları dağıtmak isteyen polis ve asker plastik mermiden vazgeçip olaylara gerçek mermilerle müdahale ediyor. Dün gece de Austin şehir merkezindeki bir protesto sırasında silahlar susmadı. Protestolar sırasında dağılmayan gruba polis ateş açtı. Polisin açtığı silah sonrası çok sayıda protestocu yaralandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın