Başkan Erdoğan: Altın rezervimiz çok yükseldi, ekonomimiz iyi yolda

AK Parti MKYK toplantısında Türkiye’nin şu anki ekonomideki durumunu değerlendiren Erdoğan “Ekonomimiz şu an diğer ülkelerle kıyaslandığında iyi. Bunu vatandaşa iyi anlatın” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu dün bir araya geldi. 2,5 buçuk saat süren toplantıda ekonomide son veriler, koronavirüs salgını ve İstanbul Sözleşmesi ele alındı.  Ekonomideki son verilerle ilgili parti kurmaylarına sunum yapılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ekonomisinin son olarak geldiği noktayı açıkladı.
“EKONOMİMİZ ÇOK İYİ”
Erdoğan yaptığı açıklamada partililere “Altın rezervimiz çok yükseldi. Dünyada sayılı ülkelerdeniz. Ekonomimiz şu an diğer ülkelerle kıyaslandığında iyi. Ümit verici bir durumdayız. Bunu vatandaşa iyi anlatın” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın