Azerbaycan duyurdu: İkmal yapamayan Ermenistan ordusu dağıldı!

Azerbaycan’ın Ermenistan’ın işgali altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı karşı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan son dakika açıklamaları geldi.

“Ermenistan cephedeki askerlerine ikmal yapamıyor. Cephede son dakika yaşanan tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

ERMENİSTAN GENCE’DE AVM’Yİ VURDU

18.17: Ermenistan ordusunun Gence’ye saldırması sonucu bir alışveriş merkezi (AVM) kullanılamaz hale geldi. Azerbaycan ordusu işgal altındaki topraklarını geri almak için başlattığı karşı saldırısını sürdürürken, Ermenistan ise Azerbaycan’ın en büyük ikinci kenti Gence’ye füzelerle saldırdı. Ermenistan ordusu bugün Gence şehrinde işlek bir noktada yer alan AVM’ye füze ile saldırdı. Alışveriş merkezinin kullanılamaz hale geldiği görüntülendi.

ERMENİSTAN CEPHEDEKİ ASKERLERİNE İKMAL YAPAMIYOR

17.55: Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda şöyle denildi: Ermenistan cephedeki askerlerine ikmal yapamıyor.Hadrut bölgesinde Ermeni askerleri yiyecek ve yakıt sıkıntısı çekiyor. Üçüncü tabura bağlı askerler silah ve araçlarını geride bırakıp mevzilerini terk edip kaçtılar.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın