31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

İçişleri Bakanlığınca koronavirüs tedbirleri kapsamında bu gece 24:00’den, 12 Nisan saat 24.00’e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak’ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.
İçişleri Bakanlığı, Büyükşehir statüsündeki 30 il ve Zonguldak’ta, bu gece saat 00.00’dan itibaren 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı getirildiğini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan son dakika bilgilendirmesine bilgilendirmeye göre; bu gece saat 00.00 itibariyle Büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların 2 gün süreyle sokağa çıkmalarının yasaklandığı belirtildi.
Ayrıca, Bakanlık tarafından saat 22.15’te valiliklere konuya ilişkin ek genelge gönderilerek, kararın detayları paylaşılacak.
Bakanlığın açıklaması şu şekilde;İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu İle paylaşılacaktır” denildi.
GENELGE İLE İLGİLİ DETAYLAR BEKLENİYOR
Edinilen bilgiye göre içeriğinde sokağa çıkma yasağını barındıran genelge üzerinde yapılan çalışmanın devam ettiği kısa bir süre sonra detaylarının açıklanacağı öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın