Anketçi Murat Gezici: CHP’liler tarafından tehdit ediliyorum

Açıkladığı son İstanbul anketinde Murat Kurum’un Ekrem İmamoğlu’nun önünde çıkması nedeniyle CHP’lilerden tepki ve tehditler aldığını söyleyen Murat Gezici, durumu “İnsanlık dışı” olarak niteledi.

Ardı sıra gelen anketler heyecanı daha da artırıyor. Gezici Araştırma’nın patronu Murat Gezici de tv100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında son verilerini paylaştı.

Murat Kurum’un geriden gelerek Ekrem İmamoğlu’nun önüne geçtiğini söyleyen Gezici, bu tespiti yüzünden İmamoğlu’nun etrafından baskı ve tehdit aldığını açıkladı.

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Gezici, uzun yıllardır meslekte olduğunu ve bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevresindekilerden böyle bir tepki almadığını söyledi.

“Erdoğan’ın bizi tehdit ettiğine hiç şahit olmadım”

Gezici, şöyle konuştu: “Belli bir cenah… Ben 24 yıldır sektördeyim. Ben Sayın Erdoğan’ın veya etrafının bizi tehdit ettiğine ya da sopa gösterdiğine hiç şahit olmadım. Ama bu sonuçla ilgili Ekrem İmamoğlu’nun etrafından büyük baskı gördüm.

“Hayatımda görmediğim tepkiyi gördüm”

Hayatımda görmediğim tepkiyi aldık. Bu kaygı verici. Tam yol ileri sloganı 2028 ise ben endişe ederim. Bir kamuoyu araştırmacısı 0,6 oranında Murat Kurum’u gösterdi diye bu ülkede baskı görmek, zulüm görmek, hakaret görmek, hakaret etmek insanlık dışı…”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın