Lütfü Savaş’tan bağımsız aday resti! CHP’de Hatay krizi!

CHP’de Hatay krizi sürüyor. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP’den affını istediğini ve Hatay’dan bağımsız aday olmayı planladığını söyledi. Atik, “Özgür Özel de kurmaylarıyla bir değerlendirme yapmak için süre istedi” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sabah katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Hatay’da Lütfü Savaş’ın adaylığının çıkardığı krize değinen Özel, “Birazdan Savaş ile görüşeceğim. Son anket sonuçları geldi, burada Hatay ittifakına ihtiyacımız var. Önümüzde 36 saat var” dedi.

BAĞIMSIZ ADAY OLMAK İSTİYOR
Özel ve Savaş bu açıklamaların ardından bir araya geldi. Görüşmenin sona ermesinin ardından değerlendirmede bulunan TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, “CHP Genel Merkezi ve Özgür Özel de Lütfü Savaş’ın adaylıktan çekilmesini ve CHP’nin belirleyeceği yeni adaya destek vermesini istiyorlardı. Fakat Lütfü Savaş’ın cevabı farklı oldu. ‘Affımı istiyorum, bundan sonra bağımsız aday olacağım’ dedi. Bu noktada görüşme sonlandı.” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL BU TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEK
Atik, Özel’in süre istediğin belirterek, “Özgür Özel’in de kurmaylarıyla bir değerlendirme yapmak için süre istediğini biliyorum. Biraz sonra Özgür Özel CHP Genel Merkezi’nde Lütfü Savaş’ın teklifini değerlendirmeye başlayacak. Ardından da Lütfü Bey’in bu teklifine karşı CHP’nin nasıl bir cevap vereceğini bekliyoruz.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın