Yüreğir’de Ak Parti’nin meclis aday listesi sızdı, MHP’de belirsizlik sürüyor!

Cumhur İttifakı’nın Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi aday listeleri çetin pazarlıklar sonucu gizemliğini korurken, Ak parti’nin kesinleşen aday listesi basına sızdırıldı. MHP’de ise listede belirsizlik hüküm sürüyor.

Alınan kulis bilgilerine göre, Yüreğir’de gözler, AK Parti meclis üyesi listesinde değişiklik yapılıp yapılmayacağına çevrilmiş durumda. AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi listesi sızdı. Listede, MHP’ye ayrılan meclis üyeleri sıralamalarının boş bırakıldığı görüldü. Kaynak: AK Parti Yüreğir Meclis Üyesi listesi sızdı, tepkilerin nedeni belli oldu
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Yüreğir eski İlçe Başkanı Ahmet Çözer, “yeni kafadarlara hakkımı helal etmiyorum” sözleri ile istifa etmiş, bu istifa AK Parti teşkilatında geniş yankı uyandırmıştı. Çözer’in haricinde de çok sayıda ismin de istifasını verdiği öğrenildi.

Özellikle listeye Yüreğir’de geniş bir nüfus oluşturan Kozan, Feke, Kadirli, Tufanbeyli, Saimbeyli’yi temsil eden isimlerin tepki gösterdiği, gereken dengelerin gözetilmediği yönünde itirazların yükseldiği gelen bilgiler arasında.

Listede değişikliğe gidilmemesi durumunda AK Parti Yüreğir’de oy potansiyeli bulunan, teşkilatta geçmişte ya da aktif olarak görev alan isimlerin partiden istifa edeceği, istifaların devam edebileceği konuşuluyor.

MHP adayları için boş bırakılan ve Ak Parti’de sıralaması belli olan Yüreğir belediyesi Meclis Üye aday listesi şöyle:

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

SGK’ya borçların yüzde 67’si CHP’li belediyelere ait!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en çok borcu olan 5 belediyeyi açıkladı. …

Bir yanıt yazın