Biz bu caniyi asmayıp da besleyecek miyiz?

Gece saatlerinde müşteri olarak bindiği taksinin sürücüsü Oğuz Erge’ye kurşun yağdıran ve ölümüne neden olan cani, olayın ardından şoförün kızını arayarak, “Baban kan kaybından ölecek” dedi. İncelemelerin ardından yakalanan saldırgan tutuklandı.

Türkiye, İzmir’de yaşanan acı olayı konuşuyor. Taksicilik yapan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Oğuz Erge, aracına aldığı yoldu tarafından acımasızca öldürüldü.

Olay kısa sürede sosyal medyada infiale yol açtı. Genç adam defnedilirken geriye ise acılı ailesi ve olaya ilişkin ayrıntılar kaldı. Para alır gibi yapıp tabancayı çıkardı

Olayı hatırlayalım…

Gaziemir ilçesinde, gece 03.30 sıralarında yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal, müşteri olarak taksiye bindi.

Erge’yi bir süre taksiyi çeşitli adreslere dolaştıran Aysal, ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki tabancayı çıkardı.

Önce vurdu sonra gasbetti

Delil Aysal, peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge’yi yaraladı. Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge’nin kulaklık ve cep telefonunu gasbetti.

O anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Erge caniye, soğuk havada dışarda bırakmayacağını söylediği duyuluyor. Ardından vurulduktan sonra da, “Bazen insanlara güvenmeyeceksin.” dediği anlar kameraya yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın