Adana Sarıçam’da “Birliğin Gücüyle” Cumhur İttifakı coşkusu!

MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın Seçim Koordinasyon İletişim Merkezi’nin açılışı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine sahne oldu. MHP ve Ak Parti kurmaylarının katıldığı açılışa Sarıçam’ın yoğun ilgisine sahne oldu.

Çoşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılışa, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Ak parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir, MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy ve MHP KAÇEP temsilcileriyle partililer katıldı.

MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın Seçim İletişim Merkezi’nin ilk açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhur İttifakı’nın diğer ittifaklar gibi talimatla, masa başında kurulmadığını, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı koyan aziz milletin iradesi ile o akşam kurulduğunu söyledi.

 YUSUF KANLI “CUMHUR İTTİFAKI ETLE TIRNAK GİBİDİR”

 Kanlı, “Cumhur İttifakı diğer ittifaklar gibi talimatla, masa başında kurulmadı. Cumhur İttifakı 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliklerinde ‘Önce ülkem, önce milletim’ diyen milli yüreklerce, Türk Milleti tarafından kuruldu.  Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Bu birliktelik, bu inanmışlık, bu adanmışlık, bu ruh inanıyorum ki 31 Mart’ta milletimizin iradesi olarak sandığa yansıyacaktır. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere Sarıçam’da Sayın Bilal Uludağ Başkanım ve diğer ilçelerimizdeki Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte Adana’mız için, hemşerilerimizin geleceği için kazanacağız. Kararlıyız, inanıyoruz ve başaracağız. Bu sebeple Yüreğir’in Mehmed’i inşallah Adana’mızın Fatih’i olacaktır. ”diye konuştu.

OZAN GÜLAÇTI “SARIÇAMLI HER ZAMAN CUMHUR İTTİFAKININ EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLMUŞTUR”

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise, Sarıçam’ın Cumhur İttifakı’nın en büyük destekçilerinden biri olması hasebiyle açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti. Sarıçam’da Cumhur İttifakına duyulan güvenle Adana’ya gerçek belediyeciliği getirmek ve bu güzel şehri hak ettiği noktaya taşımak için Cumhur İttifakının paydaşları olarak milletvekillerinden mahalle başkanlarına kadar, gece gündüz demeden çalışacaklarına vurgu yapan Gülaçtı, 31 Mart akşamını 15 ilçede ve Büyükşehirde Cumhur İttifakı’nın zafer gecesi olarak kutlayacaklarını belirtti.

Daha sonra kürsüye çıkan MHP Adana Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı da yaptığı konuşmada; bu birliğin hain 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sokakta vücut bulduğunu, 6’lı veya 16’lı masa etrafından toplanarak daha sonra dağılarak oluşmadığını belirterek, “İnanıyorum ki bu bilgi ve inançla Birliğimize tüm partillerimiz sahip çıkacak ve 1 Nisan sabahı Adana’nın tamamında Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır” diye konuştu.

BİLAL ULUDAĞ “HEM SARIÇAM HEM DE ADANA KAZANSIN DİYE CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA YETKİ İSTİYORUZ”

Daha donra konuşmak üzere kürsüye çıkan MHP Sarıçam Belediye Başkanı ve adayı Bilal Uludağ, “2 dönem üst üste Sarıçamda görev yapmaktayım. İlçemizin bütün mahallerindeki sorunları bir bir biliyorum. Pandemi ve deprem süresince çok sıkıntılar çektik. Ama bunların hepsinin üstesinden geldik. 31 Mart’ta Sarıçamlılar bize tekrar yetki verirlerse 1 Nisan sabahı kaldığımız yerden hizmet üretmeye, daha çok çalışıp canla başla Sarıçam’a hizmet etmeye ara vermeden “Birliğin Gücüyle” devam edeceğiz.”dedi.

Sarıçamın, her yönden gelişmesine hep birlikte şahitlik ettiklerine vurgu yaptığı konuşmasında Başkan Uludağ şu ifadelere yer verdi:

Sarıçam Adana’nın bir memleket markasıdır. Yolların kesiştiği umutların birleştiği yerdir. Bu nedenledir ki gözler Sarıçama çevrilmiş, Buradan vereceğiniz güçlü destek, Adanamıza umut olacaktır. Geride bıraktığımız 10 yılda; Sarıçamlının olduğu her yerde, verilen her hizmette, yapılan her güzel işte sizlerin desteği hep yanımızdaydı.  O yüzden dün nasıl kısıtlı imkânlarla ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için olağanüstü hizmetler ürettiysek, yarın da aynı azim ve kararlılıkla hizmet üretmeye ve Sarıçam için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Hem yerelden genele birliğin gücüyle büyüyecek yarının şehri Sarıçam’a yaptığımız güzel hizmetlerin artarak devamı için, hem de Adana kazansın diye, Adana’ya hizmetler gelsin diye Cumhur İttifakımızın Büyükşehir Adayı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir kardeşimle birlikte önümüzdeki seçimlerde sizden yetki istiyoruz. Bu yetkiyi vermek sizden olsun, verdiğiniz yetkiyi namus bilip, sizin için yorulmadan hizmet üretmeye devam etmek de bizim boynumuzun borcu olsun.

AK Parti Adana İl Milletvekili Ahmet Zembilci de açılışta yaptığı konuşmada, belediye başkanının bir şehirdeki her vatandaşın doğumundan ölümüne kadar her alanda var olduğunu belirterek,” Adana, hizmette 5 yıl geride kaldı. Adanalı 1 Nisan sabahı Cumhur ittifakı birliğinin gücüyle sekteye uğratılan 5 yılın hesabını soracağını, bu sebeple tüm Sarıçamlıların Bilal Uludağ’a ve Fatih Mehmet Kocaispir’e sahip çıkmasını istedi.

KOCAİSPİR: 1 NİSAN’DA ŞEHRİN BELEDİYE ANAHTARINI BÜYÜKLERİME TAKDİM EDECEĞİM

AK Parti Adana İl Milletvekili Ahmet Zembilci’nin konuşmasından sonra kürsüye çıkan Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, kendisinin de hanım köylü olduğunu bu sebeple kendisini sarıçamlı olarak gördüğünü belirterek,” Bize Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylı tevdi edildiğinde Cumhurbaşkınımıza ve bizimle Mersin mitinginde görüşmeyi kabul eden bilge lider Devlet Bahçeli büyüğümüze şu sözü verdik.

1 Nisan sabahı Adana Büyükşehir Belediyesi’nin anahtarlarını kendilerine teslim edeceğimizin sözünü verdik. Cumhur İttifakı olarak ahenk içindeyiz. İl başkanlarımızla da Bilal Başkanımla da uyum içerisinde çalışıyoruz. Yerelde Adana’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çözümü koşunda kararlıyız. Projelerimizle gerçek belediyeciliği göstereceğiz.”diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın