Karşı olmayan haliniz buysa, ya karşı olsaydınız ne olurdu acaba?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, hükümetin yapmış olduğu yollara, hastanelere karşı olmadığını, sadece maliyetini öğrenmek istediğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir Youtube programında canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.
CHP Lideri’ne sorulan sorular arasında, son günlerde tartışmalara neden olan Adana’daki sözde “sahra hastanesi” de vardı.
ORASI İHTİYAÇ HALİNDE KULLANILMASI İÇİN YAPILDI
Buradaki hastaneyle ile ilgili soruyu cevaplayan Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin burayı, hastanelerde yoğunluk olması veya koronaya yakalanan hastaların özel bakıma ihtiyaç duyması halinde kullanılması için yaptığını anlattı.
NEDEN MÜHÜRLÜYORLAR
Kullanılıp kullanılmayacağına belediyenin değil, Sağlık Bakanlığının karar vereceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bakanlığın temsilcisi burayı mühürlüyor. Ortada mühürlenecek bir şey yok. Kullanılmıyor ki mühürlensin” dedi.
HİZMETLERE KARŞI DEĞİLİM
Şehir hastanelerinin, havaalanlarının, otoyolların kaça yapıldığını sorduğunda, iktidarın “Kılıçdaroğlu, hastaneye, yola, köprüye, metroya karşı” dediğini anlatan Kılıçdaroğlu, bunlara karşı olmadığını, sade vatandaş olarak kaça mal edildiklerini öğrenmek istediğini belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın