Şangay açıklarında gemi battı,16’sı Türk 21 mürettebat kurtarıldı

Türk denizcilerin de içinde bulunduğu OMEGA adlı gemideki 16’sı Türk, 21 mürettebat diğer gemi tarafından kurtarıldı. Çin’de korku dolu anlar yaşandı.

Şangay açıklarında OMEGA ve MIRABELLA isimli gemiler çatışmaya girdi. Ardından geminin batmasıyla Türk mürettebat, can filikasıyla gemiyi terk etti. Konuya ilişkin açıklama, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü’nden geldi.

” 21 denizcinin denizden alındığı öğrenilmiştir”

Açıklamada şöyle denildi: “Marshall bayraklı OMEGA gemisinin MIRABELLA isimli gemi ile Şangay açıklarında çatışma sonucu battığı, can filikası ile gemiyi terk eden 16’sı Türk 21 denizcinin çarpan gemi tarafından denizden alındığı öğrenilmiştir.

Geminin 3. Kaptanı ile görüşme sağlanmış olup sağlık durumları iyi olan denizcilerin gemiden tahliyesi için Dışişleri Bakanlığımız ve MRCC Çin ile koordine sağlanmaktadır. Geçmiş olsun.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın