MİT’ten ABD’nin korumasındaki PKK’lı terörist Şirvan Hasan’a Deyrizor’da operasyon!

MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye’ye yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Suriye Deyrizor’da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) hain teröristlerin ensesinde.

Terör örgütü PKK, MİT tarafından ağır bir darbe daha aldı. PKK/YPG’nin sözde sorumlularından biri daha ortadan kaldırıldı.  Terör örgütü PKK/YPG Suriye Silahlı Konsey üyesi ve Suriye’nin Deyrizor şehrinde sözde Saha Sorumlusu olan Roni Velat kod adlı Şirvan Hasan, düzenlenen nokta operasyon ile Suriye’de etkisiz hale getirildi.

Şirvan Hasan, Türkiye’deki örgütsel faaliyetleri ile Suriye’deki mevcut pozisyonu kapsamında Millî İstihbarat Teşkilâtı’nın yakın takibindeydi.

Türkiye’ye 230 kilometre mesafede öldürüldü

Terörist Hasan, yürütülen hassas saha çalışmaları neticesinde 5 Aralık’ta, Türkiye’ye yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da düzenlenen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK/YPG tarafından Roni Velat kod adlı Şirvan Hasan için operasyondan iki gün sonra Deyrizor’da sözde askeri tören düzenlendi. Törene birçok PKK/YPG’li terörist unsuru katıldı.

Teröristin faaliyetleri

Roni Velat kod adlı terörist Şirvan Hasan, 1997 yılında örgüte Suriye’den katıldı. Irak’ın Kandil bölgesindeki faaliyetlerinin ardından Türkiye’ye geçiş yaptı.

2010 yılında terör örgütü PKK’nın sözde Karadeniz Açılım Gruplarını takviye amaçlı olarak Tunceli’den Karadeniz bölgesine geçti. Giresun ve ardından Sivas kırsalında faaliyet gösterdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın