Burası İstanbul!… Metroya binmek için geldiler, rayda yürdüler!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda yaşanan arıza nedeniyle seferler yapılamadı. Sabah işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, 2 durak boyunca rayda yürüyünce tehlikeli görüntüler ortaya çıktı.

İstanbulluların ulaşım çilesi bitmek bilmiyor…

Metrodan tramvaya, İETT’den metrobüslere yaşanan arızaların sonu gelmek bilmiyor. Bakım ve onarım yetersizliği, vatandaşların sıkça mağdur olmasına neden oluyor.

Bir arıza daha

Hal böyle olunca özellikle sabah işe ve okula gitmek isteyenler, sık sık geç kalıyor ve tepkiler de beraberinde geliyor.  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu döneminde sıkça rastlanan olaylara bir yenisi daha eklendi.

Raylarda yürüdüler

Bugün T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay’ı, Güngören’de raydan çıktı.  Tramvaydan inen yolcular, iki durak boyunca raylardan yürümek zorunda kaldı. Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Mehmet Akif istasyonları arasında yapılmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

O anlar sosyal medyada gündem olunca tepkiler kaçınılmaz oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın