Çelik: ABD’nin Gara tavrı terörle mücadele değil teröre destektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD’nin Gara’daki PKK saldırısına yönelik tavrına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, <strong>”PKK’ya silah verirken adresini bilenler, PKK katliam yaptığı zaman adresini kaybediyorlar. PKK’nın her hareketini avuçlarının içi gibi bilenler, PKK vatandaşlarımızı öldürdüğü zaman katilin adını koymamak için gayret sarf ediyorlar. Bu tavır terörle mücadele değil teröre destektir”</strong> dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ABD’nin Gara’daki PKK saldırısına yönelik tavrına ilişkin bir paylaşımda bulundu.
Çelik “ABD Dışişleri’nin ne tür bir doğrulama beklediği çok ağır bir soru işaretidir. Müttefiklik ilişkilerine taban tabana zıt olan bu açıklama utanç verici bir yaklaşımdır.” ifadelerini kullandı.
“UTANÇ VERİCİ BİR YAKLAŞIMDIR”
NATO müttefiki Türkiye’nin hadiseye dair yaptığı açıklamaya rağmen ABD Dışişleri’nin ne tür bir doğrulama beklediği çok ağır bir soru işaretidir. Müttefiklik ilişkilerine taban tabana zıt olan bu açıklama utanç verici bir yaklaşımdır.
“PKK’YI LANETLEMEYENLER…”
Türkiye, terör örgütü PKK ve tüm kolları ile amansız bir mücadele içerisindedir ve müttefiklerinden ilkeli bir destek beklemektedir! PKK terör örgütünü net şekilde lanetlemeyenlerin terörle mücadeleden bahsetmesi söz konusu olamaz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …