Vahşetin fotoğrafı! Siyonistler, Gazze’deki hastane katliamını böyle kutladılar!

Filistin, Ürdün ve Mısır’ın Gazze saldırısı sonrası görüşmeyi iptal ettiği Joe Biden, İsrail’e indi. Biden’i İsrail Başbakanı Netanyahu karşıladı.
İsrail-Hamas güçleri arasındaki gerilim nefesleri kesiyor.

Bölgeden her yeni gün, bir başka vahşet haberi gözler önüne seriliyor.

Dünyada yankı uyandıran olayda gözler ülke liderlerine çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki tarafın da “itidalli” davranması için çağrı yapıp barış sinyali verirken ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’den yana taraf belirtiyor.

Biden ile görüşme iptal edildi

ABD Başkanı Joe Biden’in, Tel Aviv’de İsrail Başbakanı Beynamin Netanyahu ile görüşmesi ve ardından da Ürdün’e geçerek Kral Abdullah, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El Sisi ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelmesi bekleniyordu.

Ancak dün akşam saatlerinde İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısı görüşmeyi de etkiledi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, saldırının ardından Ürdün ziyaretini yarıda kesti. Ayrıca Biden ve diğer liderlerle bugün yapılması planlanan İsrail ve Hamas çatışmalarının ele alınacağı toplantıya katılımını iptal etti.

Bu gelişmenin ardından Mısır ve Ürdün de görüşmeye katılmayacaklarını açıkladı.

Biden, İsrail’e indi

Saldırı, ABD Başkanı Joe Biden’in İsrail ziyaretinden bir gün öncesine denk geldi.

Bir diğer yandan Biden, İsrail ziyaretini gerçekleştirdi.

Netanyahu, Biden’i kucakladı

Dakikalar önce İsrail’e inen ABD Başkanı Biden’ı, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ve İsrail Cumhurbaşkanı İsaac Herzog karşıladı.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın ziyaretinde “gerçek bir dost” olarak İsrailli liderlere “zor sorular” yöneltileceğini belirtti.

Savaş kabinesiyle görüşme

Yapılan açıklamaya göre Biden, ziyareti kapsamında İsrail Cumhurbaşkanı Issac Herzog, Başbakan Binyamin Netanyahu ve İsrail’in savaş kabinesiyle görüşecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın