Pençe-Kilit bölgesinde acı haber! Bir askerimiz daha şehit düştü!

MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş şehit olduğunu duyurdu. 21 yaşındaki şehidimizin acı haberi, Bingöl’deki ailesine ulaştı.
Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki terör yuvalarına girmeye devam ediyor.

Pençe-Kilit bölgesinde süren operasyondan kötü haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi duyurdu.

Bir askerimiz şehit oldu
Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit harekat bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada  bir askerimiz şehit oldu.

MSB duyurdu
MSB tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 1 Ekim 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Bingöl’e ateş düştü
21 yaşındaki şehidimizin haberi, Bingöl’de polis memuru olan babası Nejat Ataş’a ve annesi Necla Ataş’a verildi.Şehit haberinin ardından ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Ataş’ın cenazesi, yarın Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde toprağa verilecek.

Vasiyeti yürekleri dağladı
Ataş’ın bir süre önce çekilen ve arkadaşlarına vasiyette bulunduğu görüntü ortaya çıktı. Çekilen görüntüde Ataş, arkadaşlarına evlenirse bir kız çocuğu sahibi olmayı çok istediğini belirterek, “Eğer ölürsem biriniz veya kendi aranızda anlaşın bir şekilde, bir lösemili kız çocuğuna bakın. Bütün masraflarını karşılayın. Okulunu falan her şeyini karşılayın. Bir de annemin babamın elini gidip bayramlarda öpün.” sözleriyle vasiyette bulunduğunu ifade ediyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın