Stoltenberg’in kafası karışık! Nato’dan İsrail’e hem destek hem de uyarı!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “İsrail’in vereceği karşılığın orantılı olmasını bekliyorum.” ifadelerini kullandı. Stoltenberg, İsrail’e verilen desteğin çatışmaların büyümemesi için olduğunu öne sürdü.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ilk günkü oturumlarının bitiminde basın toplantısı düzenledi.

İsrail-Filistin çatışmasının bölgeye yayılma endişesi taşıyıp taşımadığı sorulan Stoltenberg, İsrail’in hafta sonunda terör saldırılarına maruz kaldığını, masum insanların hayatını kaybettiğini ve İsrail’in bu tür terör saldırılarına karşı kendisini savunma hakkı bulunduğunu belirtti.

STOLTENBERG’DEN “MASUM SİVİLLER” VURGUSU

Stoltenberg, “İsrail’in vereceği karşılığın orantılı olmasını bekliyorum. Bu çatışma devam ederken masum sivillerin ölmesini önlemek için İsrail’in elinden geleni yapması önem taşıyor.” dedi.

İsrail’e düşman ülkelerin mevcut çatışma durumunu kullanmaması gerektiğini vurgulayan Stoltenberg, ABD’nin bölgedeki askeri varlığını artırdığını hatırlattı.

İSRAİL’E DESTEK HAKKINDA TUHAF SAVUNMA

Stoltenberg, “Bu durum, çatışmanın tırmanmasını engellemek için verilmiş önemli bir caydırıcılık mesajıdır.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın